Vásárlási feltételek

Általános szerzõdési és vásárlási feltételek

Vásárlás a weboldalon:

 

A weboldalon Önnek lehetősége nyílik a vásárlásra, a kiválasztott terméket tegye a kosárba, a megrendelőlapon tüntesse fel a pontos adatait és küldje el részünkre a megrendelést.

Munkatársaink minden esetben visszaigazolják a megrendelését.

 

Fotóink illusztrációk. Eltérésekkel kalkulálni kell.

 

Balázs szekrényeink árai párkány nélkül értendők. Párkányt nem gyárrunk a termékhez.

 

Vásárlás személyesen:

 

Üzletünk: 1222. Bp. Nagytétényi út 37-43. TESCO Hipermarket üzletsor (CAMPONA bevásárlóközpont)


Mobil: 06-30/469-8300

email:  woodszer@gmail.com

 

Általános szerződési feltételek:

A WOODSZER Bt vállalja egyedi kialakítású bútorok tervezését, kivitelezését.

ALAPANYAG: Lakberendezési tárgyaink igény szerint tömör fából (fenyõ, bükk, tölgy), MDF-bõl, bútorlapból készülnek.
FELÜLETKEZELÉS: Tömörfa bútoroknál rendszerint selyemfényû lakkozás, 2 vagy 3 rétegben, igény szerinti pácolás általános színekben (dió, tölgy, cseresznye).
MÉRETEK: Minden bútordarab, vagy bútorelem, a mûszaki megvalósíthatóság határain belül, bármilyen méretben megrendelhetõ.


Szolgáltatásaink:

Árajánlat: Levélben, telefaxon, vagy e-mailen érkezett rajzokra, vázlatokra postafordultával, illetve 48 órán belül díjmentesen megküldjük az árajánlatot. A megadott ár a méretek, a bútor stílusa, szerkezeti-formai részletek, egyedi igények függvénye, amely a megrendeléskor válik véglegessé. Az árajánlat 2 hónapig érvényes.

Helyszíni felmérés: Elõzetesen a Megrendelõ részérõl elfogadott árajánlat után vagy részletes árajánlat készítéshez lehetõség van arra, hogy munkatársunk a Megrendelõ lakásán felmérje a szükséges bútorokat.
A felmérés díja Budapesten ingyenes, 30 km-es körzeten belül 8.000 Ft+ ÁFA. Az összeg tartalmazza a kiszállás és felmérés költségeit. Megrendelés esetén a felmérés díja a termék árából levonásra kerül.

Tervezés: Vállaljuk bútorok tervezését illetve látványterv, elkészítését önállóan is, amennyiben a Megrendelõ nem kéri a gyártást. A tervezés díjazása bútoronként 4000 Ft + áfa.
Az összeg tartalmazza a bútor látványtervének elkészítését 8 napon belül. A bútor megrendelése esetén a tervezésért a WOODSZER Bt külön díjat nem számít fel, a bútor ára tartalmazza a tervezés költségét.

Megrendelés: Amennyiben az árajánlatunk megfelelõ, megrendelõlap kitöltésével visszaigazoljuk a megrendelést. A megrendelést személyesen, telefaxon, telefonon, vagy e-mailen is lehet jelezni, de ezt megrendelésként cégünk csak az elõleg befizetése után igazolja vissza megrendelõlappal. Az elõleg a teljes megrendelési érték 50 %-a.
Teljesítési határidõ: A megrendelés idõpontjától számított 4-6 hét.

A megrendelés lebonyolítása: A tervezés, illetve a gyártás megrendelése esetén cégünk egy kétpéldányos megrendelõlapot tölt ki, a megrendelõlap a megrendeléssel kapcsolatos legfontosabb adatokat tartalmazza.
Cégünk a rendelkezésre álló adatok, információk alapján elkészíti a megrendelt bútorok tervrajzát, és ezt a Megrendelõnknek e-mailen, postai úton vagy faxon elküldi.
A Megrendelonek módjában áll a postázástól számított nyolc napon belül a terv módosítását kérni. Amennyiben a Megrendelõ a megadott határidõn belül nem jelzi módosítási szándékát, cégünk a tervet a Megrendelõ részérõl elfogadottnak tekinti, és egy telefonos jóváhagyás után a bútorok gyártását megkezdi. Ezt követõen a tervben szereplõ paramétereknek megfelelõen készül el a bútor, további módosításra, változtatásra csak abban az esetben van lehetõség, ha a gyártói részleg vezetõje azt többletköltség nélkül kivitelezni tudja!
A termék elkészültérõl e-mailben telefonon, levélben, vagy táviratban értesítjük a Megrendelõt és egyeztetjük a szállítás-szerelés idõpontját.

Fizetés módja: Megrendeléskor Ön fizethet készpénzben vagy átutalással, a termék átvételekor, a leszállítással egy idõben csak készpénzzel lehet fizetni, banki átutalásra akkor van lehetoség, ha az elõzetesen megtörténik, és a kiszállítás idejéig bankszámlánkra, a megrendelés fennmaradó hátraléka beérkezik.

Megrendelés lemondása: Abban az esetben, ha a Megrendelõ a tervezés befejezõdését követõen, de még a termék gyártásának elkezdése elõtt a megrendelést visszavonja, a cégünk a tervezési díj levonásával az elõleget visszaadja. Ha a Megrendelõ a termék gyártásának megkezdése után vonja vissza a megrendelését, a Megrendelõ köteles a termék vételárának 40%-át bánatpénz jogcímén, 5 napon belül a cégünknek megfizetni oly módon, hogy az általa befizetett elõlegbol cégünk ezen összeget levonja. Ezen jogkövetkezmény tudomásul vételét a Megrendelõ a megrendelõlap aláírásával igazolja!

Határidõ: A WOODSZER Bt vállalja, hogy a megrendeléskor a megrendelõlapon vállalt idõpontig a terméket elkészíti. Amennyiben a vállalt idõpontig cégünk hibájából a termék nem készül el a határidõ lejárta után, 50% elõleg befizetése esetén a megrendelés értékébõl hetente 1%-ot elenged. (Maximum 10% ig)
Jótállási kötelezettség: A WOODSZER Bt által tervezett és elkészíttetett bútorokra Magyarország területén 12 hónap garanciát vállalunk. Garanciális probléma esetén a terméket, megrendelő saját költségén telephelyünkre (2461.Tárnok, Madách u. 36.) beszállítja. A hiba feltárása után , amennyiben tényleges garanciáról van szó, cégünk 2 héten belül javítja azt. 

Budapest, 2004. január 1.

 

 

WOODSZER Bt.

 
Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaság